ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η Office 1 ιδρύθηκε το 1994 και αποτελεί ένα από τους παγκόσμιους ηγέτες στον τομέα των ειδών γραφείου. Έχει παρουσία σε περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο και αποτελεί μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αλυσίδες του κλάδου παγκοσμίως.

Η εταιρία Αφοί Ζυριχίδη Ο.Ε. ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1965 και είναι ο Master Franchisee της αλυσίδας για την Ελλάδα. Η εταιρία αναπτύσσεται στην Ελλάδα μέσα από συνεργασίες και με κύριο εργαλείο το ηλεκτρονικό της κατάστημα Office 1 e-shop.

Η εταιρεία διατηρεί εγκαταστάσεις στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Ηροδότου 33, καθώς και στο Λάκκωμα Χαλκιδικής έκτασης 680 τ.μ. ( γραφεία διοίκησης και αποθηκευτικοί χώροι ).

 

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Με σύνθημα: «Τα πάντα για το γραφείο σας σε 1 κατάστημα» η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται σε δύο κύρια σημεία:
• Κάλυψη κάθε ανάγκης του πελάτη σε είδη και υπηρεσίες γραφείου
• Εξυπηρέτηση του πελάτη στον μέγιστο βαθμό

Για την επίτευξη των παραπάνω στόχων η εταιρία προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων ενώ ταυτόχρονα έχει δημιουργήσει ένα πολυκαναλικό σύστημα εξυπηρέτησης των πελατών. 
Έτσι στα καταστήματα Office 1 θα βρείτε τεράστια ποικιλία από: 
Γραφική ύλη, Χαρτικά, Αρχειοθέτηση, Η/Υ και περιφερειακά, Αναλώσιμα Η/Υ και Εκτυπωτών, Μηχανές γραφείου, Έπιπλα και αξεσουάρ γραφείου, Επιχειρηματικά δώρο, Σφραγίδες, κ.α.

 

• Λιανική πώληση στα καταστήματα Office 1
• Business to Business πώληση στους μεγάλους εταιρικούς πελάτες μέσω καταλόγου, telemarketing και απ’ ευθείας πώληση με παράδοση της παραγγελίας στον χώρο του πελάτη. 
• Ηλεκτρονικό κατάστημα www.office1.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Σκοπός της Office 1 είναι να βοηθήσει υπάρχοντες ή νέους επιχειρηματίες να χτίσουν μια επικερδή επιχείρηση προσφέροντας στους πελάτες τους «τα πάντα για το γραφείο σε 1 κατάστημα».

Σε μια εποχή που το οικονομικό κλίμα στην χώρα μας είναι δύσκολο ενώ το κόστος ζωής αυξάνεται, η OFFICE 1 έχει αναπτύξει το πρόγραμμα e-Συνεργάτης.Το πρόγραμμα αυτό δίνει την δυνατότητα σε όλους να δημιουργήσουν δική τους επιχείρηση και να κερδίσουν χρήματα από τις πωλήσεις ειδών γραφείου χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.office1.gr.

Μπορείτε λοιπόν να έχετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών γραφείου και να πουλήσετε όλα τα προϊόντα που περιέχει χωρίς να επενδύσετε ούτε ένα ευρώ, χωρίς να έχετε αποθέματα προϊόντων, χωρίς να χρειάζεστε αποθήκες, γραφεία, υπαλλήλους, και χωρίς να νοιάζεστε για την συλλογή και την αποστολή των προϊόντων στους πελάτες σας.

Οι πωλήσεις των ειδών γραφείου είναι επαναλαμβανόμενες και σχετικά σταθερές για κάθε επαγγελματία ή επιχείρηση αλλά και για τους ιδιώτες. Είναι ουσιαστικά είδη πρώτης ανάγκης για το γραφείο. Έτσι δημιουργώντας μια σταθερή βάση πελατών που ψωνίζουν συχνά μπορείτε να απολαμβάνετε ένα σταθερό εισόδημα κάθε μήνα.

H συμμετοχή σας στο πρόγραμμα e-Συνεργάτης γίνεται με μία ελάχιστη μηνιαία χρέωση. Από την πλευρά μας θα σας προσφέρουμε πλήρη On-line εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη για κάθε θέμα που σας απασχολεί. Ο ρυθμός και ο τρόπος δουλειάς εξαρτάται από εσάς και δεν θέτουμε όρια. Όσο περισσότερο πουλάτε τόσο περισσότερο κερδίζετε.